СПА

Спа център Орхидея предлага богата гама от процедури въздействащи на духа и тялото, чрез съчетание на лечебна морска вода, водорасли, екзотични растения и масла.
Специалната  грижа за Вас е в пет основни направления:
– анти-стрес и релаксация
– реминерализация и възстановяване
– разкрасяващи козметични процедури за лице
– моделиране контурите на тялото 
– лечение и профилактика на редица заболявания.

Ефикасността на процедурите се дължи на уникалната комбинация между природния и човешкия фактор, допринасящ за магичното въздействие на нашия продукт.

ЗДРАВЕ И ЖИВОТ 
Тази лечебна програма се препоръчва при заболявания на опорно-двигателния апарат. Тя включва комбинация от масажи, кинезитерапия и рехабилитация, калолечение, таласотерапия и водни процедури с морска вода.

 

 

ИЗЯЩЕН СИЛУЕТ   
Антицелулитната програма е букет от ефикасни антицелулитни процедури. Тя включва детоксикация в Сауна Парк, ръчни, подводни масажи и други.

РЕЛАКС И БЛАГОПОЛУЧИЕ 
Комплексна  уелнес програма, която се грижи за вашите дух и тяло, намалявайки вредното въздействие на стреса, помага за постигането  на дълбока релаксация, възстановявайки чувствеността и премахвайки умората. Уникална комбинация от разкрасяващи процедури за лице, СПА ритуали за стягане и тонизиране на тялото и екзотични масажи, даряващи красота, тонус и здрав дух. 

Расул терапия-При тази процедура, простo си седите в парната стая покрити с три различни вида кал. Калта почиства и омекотява кожата. 

Под въздействието на топлината и парата в парната баня се подобрява работата на сърдечно-съдовата система и капилярите, отпушват се порите, и протича активна детоксикация на организма. 
 
Турска Баня / Хамам-Докато Вие лежите и релаксирате на топлото мраморно легло, нашите обучени специалисти премахват мъртвите  клетки на Вашата кожа с помощта на специално изработена пилинг-ръкавица (кесе), като това спомага за оросяването с кръв на съединителната тъкан. След този ориенталски пилинг кожата Ви вече е кадифено-мека и е готова за нежен масаж с натурален сапун.

Спа Център Орхидея разполага с :
Кабина лице – кабина за козметични и разкрасителни процедури 
Кабина”Индия” – специално оборудвана кабина за екзотични масажи и терапии като Аюрведа Широдара и Масаж с горещи вулканични камъни.
Кабина „Япония” – кабина за Японски масаж, при който клиента е легнал върху матрак , а масажиста прави масажа с крака върху гърба му.
Кабина ”Нежна милувка” – кабина с голяма , кръгла, розова вана и кръгло легло за релакс. Кабината е предпочитана от двойки за релакс и уединение. Ваната може да се напълни с вода и ароматна пяна или с мляко.
Релакс Стая – стая с 4 броя затоплени лежанки , където можете да релаксирате под звуците на песен на птички и шепот на изкуствен водопад.
Ароматерапевтична сауна – сауна с ароматна пара , която се използва безплатно от всички гости на хотела
Инфрачервена сауна – сауната с максимална температура 60 градуса
Финландска сауна – сауна с максимална температура 90 градуса
Джакузи – джакузито е изглед към гората и външния басейн 
Фитнес зала – малка и компактна фитнес зала , която е безплатна за всички гости на хотела
Вътрешен басейн – вътрешния басейн е отопляем и работи през месеците май и септември.