ресторант

Бутиков Спа Хотел Орхидея разполага с един ресторант с общо 160 места.
Ресторанта е с три обособени зали на едно ниво и свързани помежду си. В първата зала е разположена шведска маса, втора по-голяма зала с около 100 места и има още една малка зала, която може да се използва и за индивидуално обслужване на групи или при специални поводи.
Ресторанта разполага с две тераси и градина с допълнителни маси,с гледка към гората обграждаща хотела.
Основният ресторант е обзаведен и декориран в бежово – кафявата гама. Настилката е мокет с пясъчен цвят. И да не забравяме акцентите с основният ни цвят лилава орхидея

Ресторант Орхидея работи в летния сезон от 07:30 до 23:00 часа. Като в часовете от 07:30 до 10:00 предлага закуска на Блок маса. А през останалото време ресторанта работи по “А ла карт” меню богато на интернационална и българска кухня.

Докато сте наши гости, ви предлагаме да се насладите на уютна обстановка и великолепна кухня. Ние ще ви предложим ястия съобразени със световни кулинарни тенденции.

Оставете сетивата си да се насладят на изкушаващо вкусни храни, приготвени от екипа ни от професионалисти. Заповядайте там,където имат отношение!

При ниска заетост закуската и вечерята са по меню с няколко варианта за избор.
Гостите трябва да бъдат информирани,че напитки като кафе, чай и сок са включени на закуска, а на вечеря всички напитки се заплащат допълнително.
Информация за гостите на хотела:
В ресторанта не се допускат гости с неподходящо облекло!
Не е позволено изнасянето на храна от ресторанта!
Не се позволява консумирането на напитки , които не са поръчани в ресторанта!