Балнеологичен център Орхидея съчетава активно лечение и възможности за релакс.
За вашето здраве ще се погрижат професионалисти-рехабилитатори и кинезитерапевти.
Центърът предлага: 
-Специализиран сектор за физиотерапевтични процедури с висококачествени апарати за ултразвук, магнитотерапия, пресотерапия, електролечение с ниско и средно честотни токове, кислородни инхалации.
Сектор за водолечение, оборудван с професионални тангенторни хидро-масажни вани. Водните терапии са съчетани с чудодейното въздействие на билки, масла и соли.
Сектор за калолечение, парафинолечение и луголечение. Богатството от минерали, микроелементи и витамини зареждат тялото с енергия и лекуват заболявания.
Сектор със специално оборудвани помещения за масажи с ергономични кушетки. Лечебните масажи, въздействат на  проблемни зони, болкови синдроми, дискомфорт и др.      

-Апарат за лимфен дренаж чрез пресотерапия – това е антицелулитна процедура без болка,на базата на стягане на мускулите. Пресотерапията е метод за оформяне на тялото,за поддържане на добра и атлетична фигура.

Балнеологичен център Орхидея предлага разнообразни лечебни програми: 
Калолечебна програма –7 дни, 10 дни и 15 дни
Таласо Витал програма – 5 дни
Антистрес програма – 5  дни

Програмите са приложими при заболявания на опорно-двигателния апарат, неврологични заболявания, гинекологични заболявания, заболявания на периферната нервна система, хронична периферна съдова недостатъчност и др.