СПА

Спа център Орхидея предлага богата гама от процедури въздействащи на духа и тялото, чрез съчетание на лечебна морска вода, водорасли, екзотични растения и масла.
Специалната  грижа за Вас е в пет основни направления:
- анти-стрес и релаксация
- реминерализация и възстановяване
- разкрасяващи козметични процедури за лице
- моделиране контурите на тялото
- лечение и профилактика на редица заболявания.

Ефикасността на процедурите се дължи на уникалната комбинация между природния и човешкия фактор, допринасящ за магичното въздействие на нашия продукт.

Cпа центърът предлага на своите гости и специално разработени програми, за период от 5 до 14 дни:

ЗДРАВЕ И ЖИВОТ
Тази лечебна програма се препоръчва при заболявания на опорно-двигателния апарат. Тя включва комбинация от масажи, кинезитерапия и рехабилитация, калолечение, таласотерапия и водни процедури с морска вода.

ИЗЯЩЕН СИЛУЕТ  
Антицелулитната програма е букет от ефикасни антицелулитни процедури. Тя включва детоксикация в Сауна Парк, ръчни, подводни масажи и други.

РЕЛАКС И БЛАГОПОЛУЧИЕ
Комплексна  уелнес програма, която се грижи за вашите дух и тяло, намалявайки вредното въздействие на стреса, помага за постигането  на дълбока релаксация, възстановявайки чувствеността и премахвайки умората. Уникална комбинация от разкрасяващи процедури за лице, СПА ритуали за стягане и тонизиране на тялото и екзотични масажи, даряващи красота, тонус и здрав дух.

Спа Център Орхидея разполагам с :
-Кабина лице – кабина за козметични и разкрасителни процедури
-Кабина”Индия” – специално оборудвана кабина за екзотични масажи и терапии като Аюрведа Широдара и Масаж с горещи вулканични камъни.
-Кабина „Япония” – кабина за Японски масаж, при който клиента е легнал върху матрак , а масажиста прави масажа с крака върху гърба му.
-Кабина ”Нежна милувка” – кабина с голяма , кръгла, розова вана и кръгло легло за релакс. Кабината е предпочитана от двойки за релакс и уединение. Ваната може да се напълни с вода и ароматна пяна или с мляко.
-Релакс Стая – стая с 4 броя затоплени лежанки , където можете да релаксирате под звуците на песен на птички и шепот на изкуствен водопад.
-Ароматерапевтична сауна – сауна с ароматна пара , която се използва безплатно от всички гости на хотела
-Инфрачервена сауна – сауната с максимална температура 60 градуса
-Финландска сауна – сауна с максимална температура 90 градуса
-Джакузи – джакузито е изглед към гората и външния басейн
-Фитнес зала – малка и компактна фитнес зала , която е безплатна за всички гости на хотела
-Вътрешен басейн – вътрешния басейн е отопляем и работи през месеците май и септември.